De MIR-methode© is een unieke zelfhelingsmethode die in 2009 is ontwikkeld door Mireille Mettes. ‘MIR’ staat voor ‘Mentale en Intuïtieve Reset (van blokkades)’. Het is daarnaast een passende verwijzing naar Mireille zelf en naar het Russische woord ‘mir’ dat ‘vrede’ betekent.

De MIR-methode© is bedoeld voor mensen met emotionele en/of lichamelijke klachten, die daar zelf graag wat aan willen doen. De methode zorgt er namelijk voor dat het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt gereactiveerd.

Hoe je de MIR-methode© zelf kunt uitvoeren kun je zien in de uitgebreide instructievideo op de website van de MIR-methode©. Op deze website kun je je tevens aanmelden voor gratis tips ter ondersteuning. Je ontvangt dan de hoofdstukken 1 tot en met 3 van het Handboek MIR-methode© cadeau.

Het uitvoeren van de MIR-methode© kost je niet meer dan 2 x 2 minuten per dag. Wat je verder nodig hebt is doorzettingsvermogen om het tenminste vier weken lang vol te houden.

Wil je meer begeleiding bij het uitvoeren van de MIR-methode© of heb je vragen, dan kun je via mij contact opnemen met een MIR-methode©-begeleid(st)er bij jou in de buurt. Ik help je daar graag bij.

Mireille Mettes: “Het is niet nodig om in de MIR-methode© te geloven. De natuurwetten waarvan de MIR-methode© gebruik maakt, werken bij iedereen. In hoeverre je merkt dat het werkt verschilt per persoon. Na vier maanden kun je pas evalueren wat de MIR-methode© voor je gedaan heeft.”