Ik ben Werner Neelen, getrouwd met Carla en vader van dochter Ziyal en zoon Andor. Ik ben milieukundige van opleiding en beroep en in die hoedanigheid heb ik voor diverse overheidsinstanties gewerkt. Daarnaast ben ik al enige jaren actief als gedreven vrijwilliger bij de Vereniging Sterrenwacht Halley aan de Halleyweg 1 in Vinkel.

Als kind al maakte ik mijzelf vaak zorgen over de manier waarop wij mensen met elkaar omgaan. Ook de manier waarop wij omgaan met de andere bewoners van onze Aarde en met de planeet zelf, raakte mij diep. Dat gevoel van onmacht wilde ik omzetten in positieve daden. Eigenlijk was dat voor mij het begin.

 

Uit: Brieven Aan De Koningin, 1992

 

Door diverse omstandigheden viel ik in het najaar van 2004 in een diep zwart gat: ik ontwikkelde een paniekstoornis met agorafobie. Ik ben nog nooit zó bang geweest als toen. Achteraf gezien bleek, dat ik niet op de “juiste” manier met mijn emoties was omgegaan. Ik was het contact met mezelf daardoor gaandeweg volledig kwijt geraakt. Langzaam maar zeker en met vallen en opstaan krabbelde ik uit dat diepe dal, vastbesloten om de dingen anders te gaan doen. Maar wat dan? En hoe dan? Hier begon mijn zoektocht naar inspiratie om antwoord te krijgen op deze en andere prangende vragen.

 

 

Zo kwam ik er in 2008 achter dat ik de karaktereigenschap hooggevoeligheid heb. Veel puzzelstukjes vielen ineens op de juiste plek. Met die wetenschap ben ik me gaan heroriënteren. Gaandeweg kwam ik in contact met nieuwe mogelijkheden om het bewustzijn te verruimen, waaronder Mindfulness, HeartMath©, Usui Reiki, Munay-Ki en Rots en Water©. Ik voelde mezelf steeds meer mezelf worden en steeds minder het masker dat ik altijd voor mezelf had aangezien.

Omdat ik mijn eigen ervaringen graag wilde delen met anderen, ontstond eind 2016 het idee om mensen met soortgelijke zoektochten te helpen cq. bij te staan. En zo kwam het dat Praktijk Ki Baratan op 1 januari 2017 het levenslicht zag…

Durf jij voor jezelf te gaan staan?

De missie van Praktijk Ki Baratan is het adviseren, begeleiden, inspireren en/of ondersteunen van mensen in hun persoonlijke zoektocht naar zichzelf en naar een ruimer bewustzijn. Instrumenten die ik daarbij gebruik, zijn onder andere hooggevoeligheidsadvies, reikibehandelingen en -cursussen, Rots en Water©-technieken, de MIR-methode© en passende dag(deel)excursies onder de verzamelnaam Ervaar je rijk!©. Op deze manier kan ik zowel direct als indirect via jou en samen met jou een bijdrage leveren aan het scheppen van een betere wereld.

De diensten van Praktijk Ki Baratan worden niet vergoed door de zorgverzekeraar. Praktijk Ki Baratan kan daardoor l.o.g. zijn: laagdrempelig, ongebonden en goedkoop.

Ben je nieuwsgierig geworden? Heb je vragen, opmerkingen en/of complimenten? Of heb je gewoonweg de behoefte aan een persoonlijk gesprek met een onafhankelijk en integer vertrouwenspersoon? Laat het me gerust weten en neem, geheel vrijblijvend, contact met me op.